Петият сезон на MasterChef по bTV ще посрещне нова „порция“

...
Петият сезон на MasterChef по bTV ще посрещне нова „порция“
Коментари Харесай

MasterChef България посреща следващите си открития в нова кухня от 25 февруари

Петият сезон на MasterChef по bTV ще посрещне нова „ порция “ перспективни хоби-готвачи в чисто нова кухня. Кулинарите, подготвени да трансформират живота си, да показват гения си и да устоят на провокациите на авторитетното жури, ще се борят за влиятелната купа и огромната премия от 100 000 лв. пред милиони почитатели на всички платформи на bTV. А изцяло обновеният дом на MasterChef ще ги предизвика с пъстри цветове, уютни кътове за отмора, нов ресторант и няколко пъти по-голям склад с богата палитра от артикули.

На 25 февруари, тъкмо в 21:00 часа претендентите да получат престилка от Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу, ще преливат от вдъхновяващи истории и друга мотивация и ще горят от упоритост в най-голямата кухня на България. Звуците на рязане, пасиране, блиндиране и пържене ще завладеят ефира на bTV, а шоуто на положителния усет ще удовлетвори и най-заклетите и взискателни почитатели. Модерните трендове на международната сцена, формулите на изпитани предписания и новаторски техники ще се съчетаят в едно, с цел да обогатят още повече кулинарната просвета в България.

Млада дама, магистър-фармацевт, която е измежду новите гладиатори в кухнята, декларира: „ Много обичам да сготвям, доста обичам да хапвам! Храната е целият ми живот! “. Друга признава, че до момента е посветила дните си на развъждането на децата, фамилията и работата, само че в този момент е моментът да сбъдне фантазията си.

В кухнята на положителния усет ще влязат още служител на реда – тежки закононарушения, модел, художник, културист и ветеринар на диви животни. Най-младият хоби-готвач тази година, който желае да завоюва купата MasterChef, е единствено на 16 години. Както и в досегашните сезони, „ гладиаторите “ ще показват своите визии за първокласна кухня и постоянно ще надминават равнището на дългогодишни експерти.

Първата дама на MasterChef България Силвена Роу ще изследва и характерите на новите гладиатори в кухнята, безспорният престиж Андре Токев ще търси в запалянковците мисленето на експерти, а гениалният създател Петър Михалчев ще насърчава и подлага на критика със пристрастеност, само че по заслуги.

Журито ще откри хора, почтени да дават образец на българите със своята мощ, неизменност и грациозност, само че напрежението на гладиаторската сцена ще отсее единствено най-хубавите. Хоби-готвачите би трябвало да защитят претенцията си като се изправят пред разнообразни провокации по пътя към мечтаната купа – оценка от животни, сбъдване на детски фантазии, досетливост в полеви условия и доста други.

„ MasterChef е шоуто, което се трансформира в институция, промени кулинарната просвета в България и даде отражение даже на градския речник. С него bTV сътвори наклонност, зададе аршин за качество и промени публичните настройки към специалността готвач “, разяснява Маргарита Александрова, шеф „ Програма “ на bTV Media Group.

Петият сезон на шоуто се осъществя от продукционния екип на bTV.

„ Това, което ще остане запазена марка на MasterChef, е че ще продължи да трансформира ориси. Историите и мотивацията на новите гладиатори в кухнята сигурно ще основат нови сполучливи готвачи, какви станаха огромна част от техните прародители “, сподели Ангелина Белчева, управител Локална продукция в bTV Media Group.

MasterChef ще пусне най-запалените си почитатели и зад кадър, в специфичните извънредни видеоматериали, които ще бъдат налични на уеб страницата masterchef.btv.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР