Петият сезон на Игри на волята вече е в разгара

...
Петият сезон на Игри на волята вече е в разгара
Коментари Харесай

Истина? Това ли е победителят на Игри на волята 5

Петият сезон на " Игри на волята " към този момент е в разгара си, а все още няма ясно изразен любимец. Зрителите залагат на разнообразни участници, очаквайки те да стигнат до успеха, като измежду най-често срещаните имена са тези на Момчил и Дунев. 

Някои дами пък чакат, че този сезон ще забележим женска доминация и първото място ще отиде при Оряшкова или Ситнилска. 
-->
За жал обаче първото племе, което ще се разпадне е това на Амазонките. Победата също е ясна, а в обединяването на племената ще забележим паметни персони. 

Уви, сметките на всички ще се окажат неверни. Все повече информация към риалитото, снимано през лятото изтича по разнообразни канали, и към този момент е ясно кой печели сумата от 100 000 лв.. Това е Иван Рълев, който сега е част от племето на " Гладиаторите ". 

До сливането на племената се чака да се класират Мартин (Елвиса), Мастагарков, Дунев, Цвети, Крум, Рълев, Виолета, Момчил и Радо.

Първото племе, което ще се разпадне, е това на Амазонките.

Зрителите няма да видят по какъв начин любовта на Румен Радев и Мудева разцъфва, тъй като той няма да успее да се измъкне от Чистилището. Моника пък ще напусне предаването заради здравословни аргументи.

Финалната борба ще е сред Крум, Рълев и Мастагарков, като въпреки всичко зъботехникът, провинен за съвършените усмивки на доста известни лица у нас, ще грабне мечтаната победа, написа " Блиц ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР