Петима ученика гостуват на ОИЦ-Варна в рамките на инициативата Мениджър

...
Петима ученика гостуват на ОИЦ-Варна в рамките на инициативата Мениджър
Коментари Харесай

Гимназисти от Варна и Силистра гостуват на ОИЦ – Варна в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“

Петима ученика гостуват на ОИЦ-Варна в границите на самодейността „ Мениджър за един ден “, която се организира през днешния ден. Това са Десислава Христова, Виктория Христова и Мелинда Махмудова от варненската професионална гимназия по стопанска система „ Д-р Иван Богоров “, Мартина Атанасова, от комерсиалната гимназия " Георги С. Раковски " и Ивайла Иванова, ученичка в езиковата гимназия,,Пейо Яворов “ в град Силистра.

„ Мениджър за един ден “ е национална кариерна самодейност, ориентирана към младежите, в която ОИЦ - Варна обичайно взе участие. В рамките на тазгодишното й издание, специалистите от центъра описаха на участниците за работата на специалиста, който се занимава с логистика и даване на информация за разнообразни варианти за европейско финансиране и специалиста, който дава отговор за връзката и връзките с външни публики.

Младите мениджъри от своя страна споделиха забавни хрумвания за събития и връзки и зададоха доста въпроси за механизма, по който работят оперативните стратегии.

„ Областният информативен център - Варна за следващ път се включва в тази чудесна акция. Щастливи сме, че работата при нас е забавна за младежите и се надявам един ден някой от тях да се върне при нас като част от екипа “, разяснява Виктория Николова, шеф на центъра.

Допълнителна информация:

Областният Информационен Център – Варна съществува от 2011 година Той се занимава с обяснение и разпространение на опциите за финансиране, предоставяни от другите европейски стратегии в България и подкрепя бенефициенти, изпълняващи планове.

Услугите на ОИЦ-Варна са безвъзмездни и са ориентирани към институции, компании, неправителствени организации и жители.

Като част от активността си, ОИЦ-Варна от време на време провежда осведомителни събития – независимо или в партньорство с разнообразни институции и организации.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР