Петима са в ареста на РУ – Димитровград за притежание

...
Петима са в ареста на РУ – Димитровград за притежание
Коментари Харесай

Петима са в ареста на РУ – Димитровград заради пликове с дрога

Петима са в ареста на районно управление (на МВР) – Димитровград за владеене и предпазване на опиати, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Операцията за противопоставяне на закононарушенията, свързани с опиати, е извършена през вчерашния ден по обяд от чиновници на районно управление (на МВР) - Димитровград взаимно с техни сътрудници от ОДМВР – Хасково.

В Димитровград служителите на реда спрели за инспекция лек автомобил „ Опел “, каран от 32-годишен от Сливен. В колата пътувал и негов съграждан на 21 години, двамата познати на органите на реда. При персонален обиск във лидера намерили плик, съдържащ аналог на синтетично вещество с тегло 3 грама, а под предната седалка на колата - чанта със същото вещество с тегло 315 грама.

В хода на акцията, чиновниците ревизирали и икономически двор в кв. “Вулкан “, където открили 31-годишен димитровградчанин. При претършуване на стопанската сграда са открити 2 торби и кофа със 137 плика от въпросната дрога с тегло 269 грама. Иззети са и две електронни везни.



Открити са голям брой пликове с закопчалки и сумата от 1820 лв.. В процеса на работата са открити и арестувани две дами от града, на 35 и на 30 години, съпричастни към осъществяваната активност.

Работата по събиране на доказателства и осъществяване на процесуално-следствените дейности по формираното досъдебно произвеждане продължава под контрола на Районна прокуратура - Димитровград.



МВР
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР