Петима от седмината арестувани в Куклен ще бъдат задържани за

...
Петима от седмината арестувани в Куклен ще бъдат задържани за
Коментари Харесай

72 часа арест за петима от арестуваните в Куклен

Петима от седмината задържани в Куклен ще бъдат арестувани за период от 72 часа с прокурорско разпореждане, заяви Районната прокуратура в Пловдив, представена от " Фокус ".
 Вътрешна македонска революционна организация: Агресията в Куклен е образец за незабавната потребност от Концепцията на Каракачанов  7 арестувани поради нападението в Куклен  Пияни нападнаха частен дом и патрулка в Куклен, полиция охранява града
Мерките се вземат, откакто група пияни потрошиха патрулка, откакто нахлули в частен дом, при семейство с четири деца. Родителите създали забележка на съседи в ромската махала поради мощна музика и помолили да я понижат, тъй като децата спят. Последвало нахлуване. Пристигналата бързо полиция овладяла ситуацията.

Привлечените като обвинени са 40-годишна жена (за безчинство с извънреден цинизъм), 22-годишен мъж (за безчинство, за нанасяне на лека телесна щета на полицейски чиновник при осъществяване на служебните му отговорности и за заличаване на предно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОДМВР - Пловдив), 25-годишен мъж (за безчинство и заличаване на предно обзорно стъкло на патрулен автомобил), 16-годишно момче (за безчинство и заличаване на задно обзорно стъкло на патрулен автомобил) и 21-годишен мъж (за нанасяне на лека телесна щета на втори полицейски чиновник при осъществяване на служебните му задължения).

В рамките на 72-часовото задържане ще се преценя за внасяне на искане за мярка „ Задържане под стража ” в съда. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР