Петима младежи доброволци почистиха изгоряла къща в Раковски. Домът, в

...
Петима младежи доброволци почистиха изгоряла къща в Раковски. Домът, в
Коментари Харесай

Петима младежи почистиха изгоряла къща в Раковски

Петима младежи доброволци почистиха изгоряла къща в Раковски. Домът, в който до началото на годината са живели майка и наследник, изгоря изцяло на 2 януари. За страдание, при случая постройката бе изпепелена за минути от стихията и

Така преди няколко дни Даниел, Серафим, Венци, Катето и Георги отделили от времето си, с цел да свършат едно в действителност положително дело.

„ Сговорна тайфа парчета разчиства “, пишат във фейсбук групата си поданици на Раковски.

От фотоси, прикачени към поста, пък може да видите добре свършената работа. Стълбището, което след пожара е било затрупано с парчета, към този момент е изцяло изчистено. Плочата на втория етаж, както и пристройката до нея са преобразени от петимата младежи.

„ Определено не беше малко и то си проличава от купчините, които се образуваха до къщата и извън на тротоара “, показват в обявата.

Те споделят още, че работата не е завършила и им би трябвало още помощ, с цел да се поразчистят и отломките в стаите на къщата. Ако има искащи да отделят малко време, могат да създадат това в ден комфортен за тях, като отидат на място и оказват помощ за разчистването на стаите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР