Петима мъже и съпругата на единия ще бъдат привлечени като

...
Петима мъже и съпругата на единия ще бъдат привлечени като
Коментари Харесай

Петима мъже и съпругата на единия са задържани в Девня за разпространение на наркотици

Петима мъже и брачната половинка на единия ще бъдат привлечени като обвинени от Окръжната прокуратура във Варна по водено досъдебно произвеждане за държане за разпространяване и за разпространяване на високорискови наркотични субстанции - закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

В ареста сега за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи са арестувани П.П., Ф.Ф., А.Е., А.И. и Н.В., както и брачната половинка на единия – П. М. Всички те са съпричастни към разпространяването на марихуана, амфетамини и метамфетамини на територията на Девня и обитаемоте места към общинския център.

При персонални обиски и претършуване на шест адреса и два автомобила са открити и конфискувани 26,14 грама марихуана и 9,03 грама амфетамини, разпределени в дози, електронни везни и пари в брой.

Петимата мъже, които са на възраст до 36 години, работили като независими разпространители на опиати. При реализиране на незаконната си активност обаче си оказвали помощ и подпомагане. Съпругата на Ф.Ф. – П.М., е разпространявала опиати от вкъщи им, когато мъжът й отсъствал. Двамата имат две малолетни деца.

След приключване на периода на полицейското задържане и привличането на петимата като обвинени Окръжната прокуратура във Варна ще ги задържи до 72 часа. Ще бъдат импортирани претенции във Варненския областен съд за установяване мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на наркоразпространителите.

Заради двете малолетни деца, за които се грижи 35-годишната П.М., прокуратурата няма да изиска за нея най-тежката мярка за процесуална насила – задържане под стража.
Действията по следствието не престават.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР