Петима души са били задържани за срок до 24 часа

...
Петима души са били задържани за срок до 24 часа
Коментари Харесай

Петима са арестувани по разследване за кражби и наркотици при спецакция в Ямболско

Петима души са били арестувани за период до 24 часа по следствие за обири и владеене на опиати в границите на профилирана полицейска акция на територията на област Ямбол през вчерашния ден , оповестиха от полицията.

Операцията за противопоставяне на стандартната престъпност, предварителна защита и надзор на сигурността на придвижването и запазване на публичния ред е извършена от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол взаимно със Зоналното жандармерийско ръководство в Бургас, ОДБХ, КЗП, Национална агенция за приходите и Югоизточното държавно дружество.

Проверени са 46 търговски обекта и питейни заведения, 5 пункта за черни и цветни метали, 7 заложни къщи, 4 автоморги, сервизи и депа. Извършени са инспекции и на 20 лица от престъпния контингент. В Стралджа е засечен търговски обект, работещ без нужните по закон позволения. На частен адрес в село Завой са открити дърва за огрев без държавна контролна марка. Съставени са 3 констативни протокола за открити административни нарушавания от други способени органи. Установени причинителите по 4 досъдебни производства. Започнати са 7 преписки за предварителна инспекция. Работата по цялостното документиране по случаите продължава.

В рамките на спецоперацията са тествани общо 825 души 583 моторни транспортно средства. От контролните органи са формирани 12 акта за установени разнообразни административни нарушавания, формирани са 30 протокола по член 64 и член 65 от Закона за Министерство на вътрешните работи и са наложени 122 санкции по фиш.
 Петима арестувани при акция на ГДБОП против дрогата в София
Петима арестувани при акция на ГДБОП против дрогата в София

Иззети са кокаин, мобилни телефони, електронни везни и 50 000 лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР