Петима души пострадаха при катастрофа на пътя Ахелой – Поморие.

...
Петима души пострадаха при катастрофа на пътя Ахелой – Поморие.
Коментари Харесай

Две момичета и три момчета са ранени при катастрофа на пътя Ахелой – Поморие

Петима души пострадаха при злополука на пътя Ахелой – Поморие. Това оповестиха от полицията в Бургас пред „ Дарик “. Лек автомобил с пловдивска регистрация, ръководен от украински жител, застигнал и се блъснал в ремаркето на камион-влекач. Пострадалите са настанени в болница.

Инцидентът станал към 12:40 ч. през днешния ден. Говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева изясни, че виновникът за злополуката е 21-годишен украински жител, който също е потърпевш.

„ Лек автомобил с пловдивска регистрация, ръководен от 21-годишен украински жител, непрекъснато пребиваващ в България, застига и се блъска в ремаркето на камион-влекач, пътуващ в посока Поморие “, сподели Рандева.

В злополуката са потърпевши общо петима души, които са настанени в болница в Бургас.

„ В леката кола са били две девойки и три момчета. Петимата са в болница, като девойките са настанени в реанимация, а трите момчета са в разнообразни други отделения на Бургаската болница “, добави представителят на полицията в Бургас.

Не е ясно какво е моментното положение на двете девойки и трите момчета. От болничното заведение отхвърлят да разясняват дали има заплаха за живота на някой от потърпевшите. Очаква се на следващия ден да бъде обявено положението на петимата души.

Временно беше лимитирано придвижването в посока Бургас.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР