Петима души на борда на едномоторен самолет са загинали при

...
Петима души на борда на едномоторен самолет са загинали при
Коментари Харесай

Самолет катастрофира до магистрала, загинаха петима ВИДЕО

Петима души на борда на едномоторен аероплан са починали при злополука покрай междущатска автомагистрала в Съединени американски щати, минаваща през град Нашвил, щата Тенеси, съобщи Асошиейтед прес.

Пилотът на дребния аероплан е подал сигнал за помощ до контролната кула на летище " Джон Си Тюн " към 19:40 ч. локално време (3:40 ч. сутринта българско време) в петък, докладвайки за щета в мотора, и е получил позволение за спешно кацане, съобщи представителят на градската полиция на Нашвил Дон Аарън.

 

WATCH: Moment when plane crashes along I-40 in Nashville, Tennessee. Several people were killed in the plane crash.

— AZ Intel (@AZ_Intel_)
 
Малко по-късно водачът е споделил по радиовръзката, че самолетът няма да стигне до пистата, посочи Аарън.

Машината е избухнала в пламъци, откакто се е забила в тревен пояс до Междущатска автомагистрала 40, зад склад на компанията " Костко " в западната част на града. Сцената на нещастието е на близо 5 километра южно от гражданското летище " Джон Си Тюн ".

" По всичко наподобява, че тези, които са били на борда, са починали ", сподели още представителят. Полицията заяви в изказване тази заран в обществената платформа " Екс ", че чиновници на Федералната въздухоплавателна администрация към този момент са били на мястото на злополуката, а през днешния ден там би трябвало да дойде екип на Националния съвет за сигурност на превоза, заяви Българска телеграфна агенция. 

Властите изследват от кое място е пристигнал самолетът. Няма потърпевши на земята измежду водачите на движещи се по автомагистралата по това време и в този сектор транспортни средства, разгласи говорителката на протипожарната работа на Нашвил Кендра Лоуни. Няма вреди и по здания. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР