Петима българи ще участват на започващото в петък световното първенство

...
Петима българи ще участват на започващото в петък световното първенство
Коментари Харесай

Момчил Караилиев: Най-реални шансове за медал има Мавродиева

Петима българи ще вземат участие на започващото в петък международното състезание по лека атлетика в зала в Бирмингам. Страната ни ще бъде показана от Тихомир Иванов и Мирела Демирева в скока на височина, Радослава Мавродиева в тласкането на гюле и Габриела Петрова и Момчил Караилиев в дисциплината троен скок.

" Всички отиваме за медали, а какво ще се случи е Божа работа ", сподели опитният Караилиев при заминаването си за Англия.

" Тренировките нямат нищо общо със спортната конюнктура. Нещата там са радикално разнообразни, има адреналин, има страсти, има аудитория. Така че нямам действителна визия какъв брой бих скочил. Не мога да кажа на какви резултати съм подготвен ", добави лекоатлетът.

Според Караилиев най-сериозни шансове за орден от българите има гюлетласкачката Радослава Мавродиева:

" Според мен с най-реални шансове за орден от нашата група е Радослава (б.ред. - Мавродиева). Тя е в много добра форма. Мисля, че в случай че направи едно положително подтикване към 18 метра, е допустимо и да се намърда в медалите. Това не е гаранция, само че най-малко сигурно ще я придвижи към шестицата, което е доста много положително класиране.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР