Пети ден служители от няколко структурни звена на МВР са

...
Пети ден служители от няколко структурни звена на МВР са
Коментари Харесай

Каква е ситуацията по Южното Черноморие

Пети ден чиновници от няколко структурни звена на Министерство на вътрешните работи са ангажирани с разнообразни дейности  на територията на община Царево. 

Пет екипа полицейски чиновници от ОДМВР-Бургас контролират на пътното придвижване на наранена от наводненията територията. Засиленото полицейско наличие по всички пътни артерии в рисковите зони продължава, като чрез линеен надзор се следи за вероятни свлачищни процеси на скална и земна маса и навреме предприемане на ограничения за недопускане на рискови обстановки. Екипите наблюдават и за възможни мародерски дейности, охранявайки зоните с развалена или унищожена благосъстоятелност на жителите. 

Два екипа на Зонално жандармерийско управление-Бургас осъществят обходи в регионите на с. Лозенец, к-г „ Оазис “ и к-г „ Арапя “, а един се намира на контролно-пропусквателен пункт – р. Караагач. Два екипа от Граничен полицейски сектор – Царево охраняват падналия мост от Царево за Ахтопол, а един е на падналия мост на р. Караагач. Два мобилни екипа са на територията сред Царево и Лозенец, като измежду дилемите им е и тази по защита на зоните с безстопанствено имущество. 



Служителите от РДПБЗН – Бургас не престават с дейностите по отводняване на огромния микроязовир към с. Лозенец, заради неотложен незабавен ремонт на компрометираните язовирни стени. Друг екип е зает с доставянето от Пловдив на фургон за жилищни потребности на бедстващо семейство, благосъстоятелност на ГДПБЗН, който към този момент е инсталиран и може да населява. Два екипа огнеборци реализират отводнителни дейности в к-г „ Оазис “, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР