Пети ден 46-годишният Златко Дерменджиев е в неизвестност, след като

...
Пети ден 46-годишният Златко Дерменджиев е в неизвестност, след като
Коментари Харесай

Пети ден 46-годишният Златко Дерменджиев е в неизвестност, издирват го с кучета и дронове

Пети ден 46-годишният Златко Дерменджиев е в неопределеност, откакто за последно е забелязан в парк “Кенана ” в Хасково. Близки, полиция и доброволци го търсят, само че към този момент без триумф, съобщи Нова телевизия.

Златко е живял в Америка и е бил водач на Юбер, описаха негови близки. В Хасково не е имал доста другари, единствено няколко от ученическите му години. В деня на изгубването си той е поел по маршрут, който не е нормален за него. Близките се тормозят дали жегата не му се е отразила на положението.



Има няколко индивида, които споделят, че може би са го видели, само че не са сигурни. Всеки сигнал, колкото и да е чудноват, се ревизира при персонална среща с подателя му, това сподели шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково Чавдар Георгиев.



Той заяви, че в търсенето се употребяват кучета, техника за нощно виждане и дронове. Кадри от охранителни камери демонстрират посоката, в която е тръгнал Златко. Възможно е да е минал в друга община, където също се организират огледи.

46-годишният Златко Дерменджиев е разгласен за общодържавно търсене и съветът към тези, които го видят, е да го спрат и да се свържат незабавно с полицията или с околните му, които са оповестили телефоните си в обществените мрежи.

Много и разнообразни са догатките какво се е случило със Златко, че да не се прибере. Малко е евентуално той да е влезнал в кавга с някого. Мъжът постоянно е употребявал навигацията на телефона си, с цел да се ориентира, допуска се, че се е изгубил, откакто му е свършила батерията. Издирването продължава и през днешния ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР