Петел следи какво се случва след зверското убийство в София.Велико

...
Петел следи какво се случва след зверското убийство в София.Велико
Коментари Харесай

Адвокатът на тъщата Красимира: Родителите на Пейо са искали да вземат голямото дете и са създали конфликт

" Петел " следи какво се случва след зверското ликвидиране в София.

Велико Минков, който претендира, че е татко на дребното дете на удушилата брачна половинка си Габриела, е изискал тя да направи аборт. Това съобщи пред bTV Велика Андонова - юрист на обвинената тъща Красимира Трифонова.

„ Озадачава ме това по какъв начин може да обикаляш всички студиа с такава сила и да прокарваш концепцията за твоето бащинство, при изискване че когато е била в прекомерно напреднала бременност, той ѝ предлага да направи аборт и това е повода да се разделят. Това твърди самата Габриела. Когато приказва на тази тематика, тя плаче “, разяснява Андонова, написа tribune.bg.

Адвокатът посочи, че в обвиняването няма нито ред за опожарен автомобил. Тази информация се е появила само в медиите. Велика Андонова има информация, че връзките сред Пейо и Габриела са били естествени.

Показа и фотография на фамилията от коледно празненство, на която наподобява, че всичко сред тях е наред. На фотографията са Пейо, Габриела, Красимира и няколко деца.

Имало е вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Поради тази причина са се разделили за прочут интервал от време, прибавя Андонова.

„ Родителите на Пейо са желали да вземат огромното дете и са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали спора сред двамата “, твърди юристът.

Когато Пейо и Габриела са сключили брак, той е декларирал, че ще гледа по-голямото ѝ дете като свое.

Адвокатът попута къде били децата като съобщи, че те са били взети служебна записка от служители на реда от 4-то районно.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР