Петел следи какво се случва със съдебно дело, следено от

...
Петел следи какво се случва със съдебно дело, следено от
Коментари Харесай

Отложиха делото за побоя над Християн Пендиков

" Петел " следи какво се случва със правосъдно дело, следено от доста българи.

И днешното съвещание в Основния съд в Охрид по делото против Илия Спасески за побоя над Християн Пендиков беше отсрочено, още веднъж по искане на юриста на Спасески Димитрия Цобоски.

Цобоски показа на съда болничен лист, съгласно който Спасески е с тромбофлебит и му се постановат 15 дни болничен, заради което и той не се яви в правосъдната зала, предава Българска телеграфна агенция.

Адвокатът изиска на Спасески да му бъде върната шофьорска брошура и да му бъде позволено да пътува отвън Северна Македония, за лекуване. Документите на Илия Спасески бяха отнети след арестуването му. 

Християн Пендиков присъстваше в правосъдната зала, както и част от очевидците, които трябваше да бъдат разпитани на днешното съвещание. 

" Ако човек се усеща почтен, би направил всичко допустимо да участва на делата, с цел да бъде оневинен допустимо най-бързо. Отлагането за повторно по искане на отбраната, приказва единствено по себе си ", сподели след съвещанието юристът на Пендиков Стефан Камишевски.

Самият Християн Пендиков посочи, че продължава да получава закани през обществените мрежи и разнообразни приложения, а за някои от тях е сезирал съответните институции.

Следващото съвещание по делото ще бъде на 21 септември.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР