Петел следи кактво се случва, след като посетителите на софийски

...
Петел следи кактво се случва, след като посетителите на софийски
Коментари Харесай

Задържаха двама след сигнала за бомба в столичен мол

" Петел " следи кактво се случва, откакто посетителите на софийски мол бяха евакуирани поради подаден сигнал за бомба.

Сигнал за бомба в столичен мол  е подаден довечера към 19:15 часа оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Започнала е евакуация на намиращите се в комерсиалния център. Полицията прави инспекция за достоверността на сигнала, написа bgonair.bg.

На телефона за незабавни повиквания 112 мъжки глас съобщил за взривно устройство в търговски център на столичния бул. " Черни връх ". Незабавно са подхванати дейности по процедура за инспекция. Към момента не е намерено нищо притеснително.

Пред Bulgaria ON AIR двама от посетителите на комерсиалния център разясниха, че е реакцията на защитата е била своевременна - след включването на алармата те са помолили посетителите да изоставен обекта. Част от тях все са пред мола, защото изчакват приключването на инспекцията на органите на реда, с цел да вземат персоналните си коли. 

Междувременно е основана организация за изясняване на случая и определяне на подателя на злоумишления сигнал. След като мобилният телефон, от който е направено позвъняването, е локализиран на територията на плевенско село, чиновници на ОДМВР – Плевен задържали двама мъже. Признали са за действието. С полицейска заповед те ще останат в ареста за период до 24 часа. Иззети са мобилно устройство и СИМ карта. Работата по случая продължава.

Междувременно придвижването е региона към този момент се прави свободно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР