Петата във финалите на обръч и топка от Световното първенство

...
Петата във финалите на обръч и топка от Световното първенство
Коментари Харесай

Боряна Калейн: Дошла съм да се боря за нещо голямо

Петата във финалите на обръч и топка от Световното състезание по художествена гимнастика Боряна Калейн прави оценка като “много добро” представянето си досега. Днес тя взе участие и в квалификацията на бухалки и получи оценка от 21.350 точки, с която за момента заема краткотрайната четвърта позиция, като преди нея са трите представителки на Русия.

“Когато сме трите дружно, сме по-силни. Бях доста спокойна, мисля, че се показах доста добре”, сподели Калейн пред bTV .

Тя разяснява и насъбраната отмалялост след първите три дни на форума: “Вече има малко отмалялост, това е нещо обикновено, само че сигурно това не може да ми е никакво опрощение. Дошла съм да се боря за нещо огромно и би трябвало да устоя до края.”

Тя показа също по този начин, че на бухалки някои неща не са й се получили доста добре, а на финала е позволила и неточност.

Другите две българки през днешния ден - Катрин Тасева и Невяна Владинова, за момента се движат на седмо и осмо място във краткотрайното класиране на бухалки с 20.400 и 20.300 точки.

Снимка: Анна Недкова, БФХГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР