Петър Петров-Пепи Еврото е най-вероятният поръчител на убийството на Мартин

...
Петър Петров-Пепи Еврото е най-вероятният поръчител на убийството на Мартин
Коментари Харесай

Сензация в Lupa.bg: Убийството на Мартин Нотариуса поръчано от Пепи Еврото?

Петър Петров-Пепи Еврото е най-вероятният гарант на убийството на Мартин Божанов, по-известен като Мартин Нотаруса. Това е водещата версия, по която работят криминалистите, проверяващи изтезанието му, научи сензационно Lupa.bg от свои източници.

Такова подозрение е изразила и вдовицата на Мартин Божанов - Гергана, която към този момент два пъти е била разпитвана от криминалистите. Жената е признала, че се усеща застрашена, и от към седмица е с назначена защита. От Министерство на вътрешните работи са привикали и някогашната жена на Пепи Еврото Любена Петрова, която наскоро роди от различен мъж. Не е ясно какви показания е дала тя.



Петър Петров, по-известен като Пепи Еврото, е обвинен као гарант на изтезанието

" Работи се по няколко версии, само че тази е главната. Петър Петров и Мартин Божанов са взели участие дружно във всевъзможни лъжлив схеми дълго време, само че предходната година сред тях поражда съществено напрежение, а Нотариуса става очевидец на прокуратурата против досегашния си съдружник. На негова страна минава и някогашната жена на Пепи Еврото - Любена, което най-вероятно е вбесило някогашния следовател и той е поръчал изтезанието му. Още повече, че съгласно слуховете в последно време сред тях има и още по-близки връзки ", изясни импровизирано пред Lupa.bg полицейки източник.

Според мълвата в подземния свят, в дъното на абсурда сред тях въпреки всичко са главно пари. Говори се за към 20 милиона лв., които Пепи Еврото претендира, че Мартин Нотариуса му е отмъкнал след изгубването му. Няколко дни преди да бъде погубен пред комплекса, в който има къща, Божанов е бил застрашен от избягалия в Дубай някогашен следовател, само че не взел заканата насериозно, настояват още източници на Lupa.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР