Петър Недевски и отец Дионисий, лидери на гражданската инициатива Агора

...
Петър Недевски и отец Дионисий, лидери на гражданската инициатива Агора
Коментари Харесай

Отец Дионисий към Бойко Рашков: Напусни предизборната кампания! 



Петър Недевски и отец Дионисий, водачи на гражданската самодейност „ Агора България “, прикачаха някогашния вътрешен министър Бойко Рашков при предизборната му аудиенция в Земен, и съумяха да му зададат неуместни за него въпроси, част от които съдържат сензационна информация, останала отвън обектива на медиите.

На въпрос на Петър Недевски, за какво Рашков не е направил нищо по въпроса с Борисов и Гешев, претендент – депутатът от Политическа партия избухна и попита: „ А вие какво сте създали? “. Недевски му подсети, че са създали доста, и че той е търсил „ Агора България “, когато е имало заплаха Иван Гешев да го арестува. Рашков сепнато отхвърли, заявявайки, че никой не е желал да го арестува, а Недевски говорел небивалици. Недевски обаче го попари, като му заяви, че разполага с телефонни диалози.

В хода на диалога стана ясно, че Бойко Рашков и отец Дионисий са били близки другари, преди някогашният вътрешен министър ненадейно да приключи опитите си да реализира смяната, която обещаваше. Дионисий загатна, че същинското отношение на Рашков към Асен Василев и Кирил Петков не е по никакъв начин ласкаво и му подсети, че го е показал в дома си, когато някогашната съдийка Румяна Ченалова му е била на посетители и е имитирала походката на Мая Манолова, нещо което представителят на Политическа партия удостовери.

Дионисий попита Рашков дали помни своите визити в Бургас с някогашния транспортен министър Събев, едни материали, които били пристигнали от Виена, както и какво се случва с Атанас Илков (настоящ началник на Националната полиция). Отецът настоя претендентът за народен представител да напусне предизборната акция, само че Рашков му отговори, че няма да го направи.

От Агора България намекнаха и за спор на ползи сред чиновник на Министерство на вътрешните работи и някогашен заместител – министър на правораздаването, които били излизали от вкъщи на Рашков и се прибирали дружно в един дом, само че претендент – депутатът твърдо отхвърли да знае за сходен спор, оповестява imatedumata.com
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР