Петър Колев също е кандидат за треньорския пост на Локо

...
Петър Колев също е кандидат за треньорския пост на Локо
Коментари Харесай

Петър Колев също вариант за Локомотив

Петър Колев също е претендент за треньорския пост на Локо (Пд), разбра " Тема Спорт ". В момента 47-годишният експерт е незает. За последно той бе отпред на Берое. Колев застана отпред на старозагорци на 21 април 2021 година. Той бе част от екипа на освободения старши треньор Димитър Димитров-Херо, само че не си потегли с него, а пое тима. В началото на тази година обаче бе отхвърлен под напън от страна на почитателите. В последна сметка той се раздели с клуба по взаимно единодушие.

Петър Колев има връзка с Локомотив. Той е някогашен състезател на черно-белите. Играе за отбора от 2001 година до края на 2003. Той е част от състава, който подвига шампионската купа през сезон 2003/04 (играе в есенния полусезон). Бившият бранител има общо 37 мача с 6 гола за пловдивчани. Треньорската си кариера стартира отпред на дублиращия отбор на Берое (2009/10), а по-късно води и дубъла на Ал Кадисия от Саудитска Арабия. Част е от щабовете на Димитър Димитров в Черноморец Бургас (2011-14), Иртиш Павлодар (2015-2017, 2018-19), Лудогорец (2017-18) и Берое (октомври 2019 - април 2021), бил е асистент и в Левски (август - декември 2014 г.).
 Бруно Акрапович е в Пловдив, Крушарски към момента не му е дал прошка
Бруно Акрапович е в Пловдив, Крушарски към момента не му е дал прошка

Може още веднъж да вземе спортната власт на " Лаута "

Ръководството на Локомотив (Пловдив) още не се е спряло на това кой да размени Александър Тунчев. Той хвърли оставка след провалянето с 0:4 от ФК ЦСКА 1948 Сф в неделя, само че тя още не е призната. Водени са диалози и с Александър Томаш и Бруно Акрапович. Очаква се по-голяма изясненост по това, кой ще води Локо (Пд), да има през днешния ден след завръщането на президента Христо Крушарски. Той би трябвало да реши проблема дружно с сътрудниците си в клуба. Все още не е взето решение и кой да води Локо в утрешното домакинство на ЦСКА. Двубоят на " Лаута " стартира в 19:30 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР