Петър Христов е известен с приближеността си към Цветанов, както

...
Петър Христов е известен с приближеността си към Цветанов, както
Коментари Харесай

Застреляният бизнесмен Петър Христов - дясна ръка на Цветан Цветанов! През него минавали всички...



Петър Христов е прочут с приближеността си към Цветанов, както и с това, че всички локални структури на партиите у нас са минавали през него. Имал е доста огромни ползи с изключение на в региона на млекопроизводството, и към капиталови строителни планове. Част от огромните публични поръчки за метрото в София и строителството на част от автомагистралите са точно с негово присъединяване. Според Bnews става дума за накърнени бизнес ползи. Убийството може да бъде съпоставено единствено с тези на Емил Кюлев и Илия Павлов, защото самият Петър Христов, дясна ръка на Цветан Цветанов, е в ТОП 5 на крупните български предприемачи. За извънредно околните му връзки с ръководителя на ПГ на ГЕРБ написа в профила си и журналистът Веселина Томова:

Показно разстреляха дясната ръка на Цветан Цветанов - най-мощния предприемач в Северна България и Велико Търново.

Публикувано на 16.09.2017 / 13:16

КОЙ Е „ ВЪТРЕШНИЯТ ЧОВЕК “ И „ ДРУГИЯТ “ КЪМ „ НАГЛИТЕ “, С КОИТО ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАВА ЕКСГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА Министерство на вътрешните работи?

http://afera.bg/кой-е-вътрешният-човек-и-другият.html

Публикувано на 22.09.2017 / 13:25

ЕКСКЛУЗИВНО! ПОРОЧНАТА ВРЪЗКА „ ЦВЕТАНОВ – „ НАГЛИТЕ “. ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ – „ ВНЕДРЕН ЧОВЕК В ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО “. ЦВЕТАНОВ, ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ИЗРЕКОХТЕ НА СЪВЕЩАНИЕ НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ СЛУЖБИТЕ?!

http://afera.bg/ексклузивно-порочната-връзка-цвета.html

Публикувано на 19.09.2017 / 16:58

ХОРАТА НА ЦВЕТАНОВ ТЪРСЯТ ПОД ДЪРВО И КАМЪК „ ИЗТОЧНИКА “ НА „ АФЕРА “ ЗА „ ВЪТРЕШНИЯ ЧОВЕК “ НА ЦВЕТАНОВ КЪМ „ НАГЛИТЕ “. ЗАГРАЖАДАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

http://afera.bg/хората-на-цветанов-търсят-под-дърво-и-к.html

Припомняме, че Петър Христов беше измежду очевидците по делото за шестте "не "-та против Цветан Цветанов като изключително непосредствен до някогашния началник на антимафиотите във Велико Търново Орлин Тодоров. Делото е от 2009 година, за което са били направени шест претенции за използване на специфични разследващи средства (СРС). Въпреки че шефът на Окръжния съд във Велико Търново издал позволения за използането им, Цветанов - тогава министър на вътрешните работи и длъжен по закон да издаде предписание за включване, сложил шест пъти резолюции "НЕ!!! " върху документите. Цветанов бе оневинен по това дело.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР