Петър Христов е човек, когото косвено цяла България познава с

...
Петър Христов е човек, когото косвено цяла България познава с
Коментари Харесай

Приятел на разстреляния Петър Христов с подробности за дейността и характера на бизнесмена

Петър Христов е човек, който индиректно цяла България познава с продуктите, които произвеждаше. Той влагаше обилни суми в това произвеждане. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ юристът Александър Пелев, другар на предприемача, който беше разстрелян с осем патрона в столичния квартал "Манастирски ливади ".

Всеки може да види компаниите му, които се занимаваха с необятен набор действия, в това число строителство, вложения, задгранични вложения. Беше сериозен предприемач, въпреки че не обичаше да се обявява, в това число развиваше и благотворителна активност, уточни Пелев.

По думите му няколко съществени обекта по време на предходния строителен взрив са дело на компании на Христов.

Пелев разяснява и появилата се в медиите информация, че убитият предприемач е имал връзки със силовата формация СИК. В избрани времена, доколкото съм осведомен, е имал такива контакти със застрахователна компания, само че това нищо не значи. Излизат най-различни версии, само че в случай че някой има доказателства, да ги даде, съобщи юристът.

Христов беше доста спокоен, балансиран човек, правилен, който си държеше на думата, човек, който са признавали задгранични предприемачи и то от една характерна страна като Израел. Той в никакъв случай не се е тормозил за сигурността си, постоянно се е движел без защита, единствено с един водач. Нямам пояснение от кое място идват тези изстрели. Надявам се да не последват спекулации, че е погубен поради околните си връзки с ГЕРБ. Надявам се, че проверяващите ще проявят малко повече старание, в сравнение с в тази ситуация с шесторното ликвидиране в Нови Искър, при което обвиненият беше открит мъртъв единствено на 500 метра от къщата, която е обитавал, акцентира Александър Пелев.

Той съобщи, че няма информация убийството на Петър Христов да е обвързвано с персонална драма. Днес си приказвах с една негова и моя доста близка другарка, тя също няма концепция каква може да са претекстовете за убийството, сподели още Пелев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР