Петър Бакържиев спокойно може да измести Благо Джизъса от първото

...
Петър Бакържиев спокойно може да измести Благо Джизъса от първото
Коментари Харесай

Машини за деца! Петър Бакържиев – Благо Джизъса на Би Ти Ви

Петър Бакържиев умерено може да измести Благо Джизъса от първото място по правене на деца. Спортният публицист не си губи времето и към този момент чака трето дете от нова жена. Настоящата половинка на Пепи се споделя Кристина Иванова и е очевидно по-млада от него.
 

„ Той е мачото на Би Ти Ви. Действа с обсег при дамите и бързо се снабдява с наследници. Грижи се за позитивния приръст на нацията ” – разясниха шеговито сътрудници на провалилия се баскетболист.

Кристина има дете от първия си мъж, а преди броени дни подари репортера на Би Ти Ви с дъщеричка Бориса. Прясната майка е приключила е Техническия университет в Габрово, а сега учи „ Финанси ” във ВУЗФ - Висше Училище по Застраховане и Финанси.

Спортният публицист крие новата си жена, само че „ Уикенд ” се добра до нейни фотоси. Преди време Бакърджиев тихомълком се раздели с майката на другите си две деца - Гергана Гунчева, която обаче отиде в Би Ти Ви през лятото. Двамата отново се събраха, само че единствено като сътрудници. Те се разделят след двегодишни опити да запазят фамилията си, като през това време Петър се влюбил в Кристина. Днес Гергана и Петър са в прелестни връзки и отглеждат децата си дружно: „ Нашите връзки стават все по-добри. Аз го обичам като другар и татко на децата ми – Самуил и Максим. Децата не усещат раздялата ни прекалено много, тъй като живеят поравно и при мен, и при татко си “ – признава къдрокосата русокоска. Двамата бяха семейство по-малко от 10 години.

На Бакърджиев му върви с дамите и все дели легло със засукани хубавици. Той имаше къса спекулация с Виктория Петрова, само че двамата бързо се разделиха и всеки пое по пътя си. След това спортният публицист се залюби с Гергана Гунчева и й направи две деца. Днес има нова млада и красива жена, която го подари с дъщеричка. Плейбоят сполучливо върви по пътя на най-плодовития ни футболист Благой Георгиев, който има 4 деца от 3 дами, само че планува да има още наследници.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР