Пет милиона британци заявиха, че са пропуснали работния ден след

...
Пет милиона британци заявиха, че са пропуснали работния ден след
Коментари Харесай

5 млн. британци не отидоха на работа

Пет милиона британци обявиха, че са пропуснали работния ден след триумфа над Колумбия. Англия се класира на четвъртфинал след драма с дузпи, а на Острова честваха триумфа до ранни зори.

Заведенията и пъбовете бяха препълнени с щастливи почитатели на “Трите лъва”. Специално построени почитател зони също се пръскаха по шевовете. Очаквано, не се мина и без пердах. В Чатам избухна противен скандал. Местна бирария постави такса от 50 евро за маса. Това докара до всеобщ пердах, в който се включиха дами и охранители на заведението.

Все отново шамарите бяха позабравени след класирането на четвъртфиналите. Еуфорията от пивниците прерасна в всеобщи пиршества по британските улици. Феновете на „ Трите лъва “ скачаха по паркираните коли, катереха се по уличните стълбове за осветяване, заливаха се с литри бира…

В изследване, направено директно преди дуела с Колумбия, всеки десети британец съобщи, че в сряда няма да отиде на работа. За задачата ще си вземе болничен, с цел да бори махмурлука вкъщи.
Една от основните автомагистрали в страната, М25 в Есекс, бе пуста във вчерашния ден и по всичко проличава, че англичаните в действителност са пропуснали работния ден.

“Позволих на всичките си чиновници да се трудят от в къщи – похвали се Стивън Джордж-Хили, създател на компанията, която направила изследването. – Това е в действителност доста значим миг за Англия. Подкрепяме безусловно Гарет Саутгейт и момчетата му, с цел да забележим отбора си на край. Работа ще има и на следващия ден.”

„ Нацията се разсъни “, написа британският таблоид „ Сън “.

„ Скоро няма да заспим “, добави електронното издание на „ Дейли Мейл “.

А на Англия следва четвъртфинал против Швеция. На работодателите не им се мисли какво ще стане при премахване и на скандинавския отбор…

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР