Пет килограма марихуана и кокаин са иззети при операция на

...
Пет килограма марихуана и кокаин са иззети при операция на
Коментари Харесай

Акция на МВР в София, има задържани

Пет кг марихуана и кокаин са конфискувани при интервенция на територията на София, арестувани са двама мъже. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Полицейската интервенция по противопоставяне на закононарушения, свързани с владение и разпространяване на наркотични субстанции, е извършена на 13 април т.г.

В акцията, осъществена в ж.к. „ Манастирски ливади “, чиновници на бранш „ Наркотици “ при Столична дирекция на вътрешните работи спрели за инспекция лек автомобил „ Ауди “. В колата пътували лица с букви Г. С. (на 31 г.) и П. Г. (на 23 г.), с престъпни регистрации в полицията.

При персонален обиск от двамата били конфискувани две полиетиленови топчета с вещество на буци и прахуляк, пари и мобилни телефони. Последвало претършуване на автомобила и жилище, населявано от Г.С. Там служителите на реда намерили голям брой пликове, съдържащи тревиста маса, голям брой полиетиленови пликчета с друга величина, в които имало вещество на буци и прахуляк, две електронни везни и други движимости, съотносими към незаконната им активност.

Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваните субстанции са 5 кг марихуана и 402 г кокаин. По случая било формирано досъдебно произвеждане.

След задържането на двамата мъже в границите на 24 часа и отчет на събраните материали в Софийската градска прокуратура, Г.С. и П. Г. са привлечени като обвинени за закононарушение по чл.354 а от Наказателен кодекс и са им наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа. В следствие, с определение на съда, мярката на Г. С. е променена в непрекъсната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР