Пещера. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев откри реновираната сграда,

...
Пещера. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев откри реновираната сграда,
Коментари Харесай

Пазарджик: Министърът на вътрешните работи Валентин Радев откри реновираната сграда на полицията и пожарната в Пещера

Пещера. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев откри реновираната постройка, в която се обитават Районното ръководство „ Полиция “ и Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията в Пещера, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пазарджик . По време формалната гала по откриването Радев сподели, че са отделени много средства – близо 800 000 лв., за възстановяване на изискванията, в които работят чиновниците на министерството.
„ През последната година беше направено доста от държавното управление за битовото обезпечаване, за заплатите, за мотивацията на служителите на реда. Освен това получаваме и доста повече средства от Европа, в сравнение с ние даваме. Дадоха ни 160 милиона евро, с които продължаваме да настройваме инженерните уреди по границата и да пазим сигурността с изключение на на нашите и на европейските жители “, уточни Радев. По думите му задачата е да се обезпечат освен положителни условия за работа на полицията, само че и по-голяма сигурност за жителите. Той добави, че в Пещера вътрешен министър не е идвал от 42 години, само че с откриването на реновираната постройка се слага началото на нов интервал. Министър Радев пожела здраве на персоналния състав на двете служби и честити откриването на обновената постройка.
На церемонията участваха заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова, основен контрольор Николай Николов, шеф на Групово дело „ Пожарна бездопасност и отбрана на популацията “, шефовете на ОДМВР и РД „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Пазарджик, регионалният шеф Стефан Мирев, депутатът от ГЕРБ Десислава Костадинова, кметът на Пещера Николай Зайчев, представители на локалната администрация.
Ваня НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР