Песента за Васко Жабата е обявена за хит на 2022

...
Песента за Васко Жабата е обявена за хит на 2022
Коментари Харесай

Вижте в коя държава песента за Васко Жабата е обявена за хит на 2022 година

Песента за Васко Жабата е оповестена за шлагер на 2022 година в Сърбия. Изпълнението на варненския оркестър " Камчия “, чието автентично име е " Комбайна вършачка “ е водещо в класациите на всички платформи и приложения на телекомуникационните оператори в Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора, сподели инспекция на " Телеграф “.

Васко Жабата е подложен преди всичко топкласациите на шоуто с огромен зрителски интерес при комшиите - " Най-добрите от най-хубавите “, в което се показват най-слушаните песни през 2022 година

Оказа се, че най-търсените песни за 2022 година в действителност са остарели части, които през годините не са се радвали на подобен триумф, само че с помощта на Тик-Ток и другите обществени мрежи в този момент се възраждат.

Освен водещата ария за Васко Жабата, на трето място се класира песента " Коктейл от обич “ на Неделко Баич Бая, която е писана през 2005 година Тя става шлагер в мрежата откакто в Тик-Ток се появява по какъв начин на нея танцуват две монахини, много не богоугодно, само че пък за сметка на това радват мъжкото око.

Второто място заема песента " Полунощ ", която е оповестена за шлагер за всички времена в Сърбия. Тя е дело на титаните Желко Йоксимович и Предрад Тозовац и е саундрак от кино лентата " Тома “. Лирическият воин в нея се напива от тъга откакто още веднъж е останал самичък, а припевът, който се върти в Тик-Ток е следният: " Нямам повече аргументи да обичам. Няма кой да ми каже по какъв начин да го преоделея. Дните ми минават. Годините ми минават. Хей, проклета моя орис “.

Свързващото звено сред трите осъществявания е, че несъмнено стават за напиване с огнени питиета, най-много ракия. По информация на " Телеграф “ всички кафани от Пирот до Белград, в които всеобщо има резервации от българи за Нова година, ще посрещат гостите си с шлагера Васко Жабата. Местните оркестри интензивно репетират рефрена. Освен това ще извършват и други познати у нас и в Сърбия части, като " Мотел “ на Азис и БГ версията на “Луда по тебе “, както и още доста балкански шлагери.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР