Перспективата на камерата “от трето лице” може да е страхотна

...
Перспективата на камерата “от трето лице” може да е страхотна
Коментари Харесай

The Evil Within 2 получава перспектива на камерата от първо лице

Перспективата на камерата “от трето лице” може да е страхотна за файтъри и различен вид игри, само че за хорър няма по-добро от това да гледаш самия смут лице в лице, поглъщайки ви с мрака си. Именно на това ще могат към този момент да се насладят всички играещи The Evil Within 2, който получава този режим с гратис обновяване. Анонсът за това беше изработен от Икер Азкарате, къмюнити управител към Bethesda.

“Играта в първо лице прибавя напълно ново измерение на боязън към The Evil Within 2, с по-ограничено зрително поле, а страхът от това враговете ви да изскочат внезапно се ускорява. Това, че ще виждате света през очите на Себастиян значи, че бойните подиуми ще станат още по-лични и близки и е съвсем невероятно да удържите сърцето си да не се пръсне от боязън, когато се пробвате да се прокрадвате неусетно около навалица от кръвожадни същества без да ви усетят. Почакайте… не ви ли видя това там?”, написа Азкарате.



Дългоочакваното продължение на The Evil Within излезе в края на предходната година при позитивни мнения от страна на медиите и геймърите. Game Watcher я назова най-хубавия хорър на годината, определяйки играта като “прекрасен сървайвъл хорър, съчетаващ по съвършен метод Silent Hill и Resident Evil 4, като в това време поправя всички неточности на оригинала”, а PCGamesN дефинира The Evil Within 2 за “смела, кървава еволюция на сървайвъл хорър жанра”.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР