Персоналът в Grand Central иска по-високи заплати и по-добри условия

...
Коментари Харесай

Работници в магазин на Apple искат поне $30 на час


Персоналът в Grand Central желае по-високи заплати и по-добри условия на труд
(снимка: Apple)

Служителите в магазини на Apple предявиха съществени искания към заплащането и изискванията на труд. Те упорстват за минимална заплата от 30 $ на час, повече време за отмора и по-добри благоприятни условия за пенсиониране.

„ По отношение на заплатите, ние желаеме най-малко $30 за всички чиновници, въз основа на служба, стаж и показване ”, споделят от новосъздадената синдикална организация в магазина Grand Central, Ню Йорк.
още по темата
„ По отношение на компенсациите, ние пожелаваме по-стабилни промени, като увеличено възобновяване на разноските за образование, по-бързо струпване и повишен отпуск и по-добри благоприятни условия за пенсиониране, в това число по-високи проценти на сходство ”, упорстват от работническата организация.

Fruit Stand Workers United изяснява казуса по следния метод: „ Година след година нашите заплати изостават от възходящите разноски за живот. Междувременно Apple се трансформира в най-скъпата компания в света ”.

Чрез напъните за сливане в синдикат групата се стреми да получи „ законно право на посланичество по всички въпроси на заетостта, отпуските, изискванията на труд и обезщетенията ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР