Персоналът на болницата в Белоградчик няма да подава оставка, обяви

...
Персоналът на болницата в Белоградчик няма да подава оставка, обяви
Коментари Харесай

Болницата в Белоградчик продължава работа

Персоналът на болничното заведение в Белоградчик няма да подава оставка, разгласи шефът на лечебното заведение Лилия Трифонова. Колективът имаше подготвеност да напусне поради неизплатени от година и половина заплати.
„ Персоналът на болничното заведение реши да продължи да работи и няма да се подава групова оставка за момента. Започваме да работим. Започваме да одобряваме пациенти както сме работили и до момента”, заяви Трифонова.
Среща с представители на Здравната каса и Регионалната здравна ревизия се организира в МБАЛ „ Проф. д - р Георги Златарски " в Белоградчик, с цел да се реши каква ще е ориста на лечебното заведение.
Управителят Лилия Трифонова увери, че медиците ще получат хонорари за този месец, въпреки и по-малки, поради наложените запори.
Кметът Борис Николов е получил увещание от министъра на опазването на здравето, че казусът с болничното заведение ще бъде позволен:
„ През идната седмица имам среща с господин Ананиев. Оптимистично е надъхан той за тези неща. Най - общо казано ме увери, че казусът ще бъде решен. Така че другата седмица ще имам оферти за опазване на болничното заведение.”
Очаква се на срещата да участват и представители на управлението на болничното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР