Персонажът на шефа е главен герой в куп филми, телевизионни

...
Персонажът на шефа е главен герой в куп филми, телевизионни
Коментари Харесай

Шест вида шефове гадняри и как да се справим с тях

Персонажът на шефа е основен воин в куп филми, телевизионни сериали, комикси и вицове. И в случай че съдим по тях, можем да отделим няколко типажа неприятни началници.

А по какъв начин да се оправим с тях? Четете надолу и не забравяйте да деянията възприятие за комизъм:

Нарцисът

Този вид шефове се имат за митове в специалността си и същински подарък от Господ. Типичен кино образец за подобен началник е героинята на Мерил Стрийп в " Дяволът носи Прада " Миранда Прийстли.

С такива хора изходът е един – постоянно ги уверявайте, че работата върви напред с цялостна пара.

Тиранинът

Ако мислейки си за вашия началник, се сещате за мафиотския необут в " Кръстникът ", то несъмнено сте сблъскали с „ тиранина “. Най-добрата тактика за справяне с него е да му покажете, че сте наясно с неговата справедливост във всяко отношение. Освен това в никакъв случай не подлагайте на подозрение обстоятелството, че той държи всичко под надзор.

Шефът, който се мисли се за господ

С човек, който се мисли за провидение, надали има естествен метод за връзка. За страдание, тук даже най-големите специалисти в региона на човешките запаси не могат да дадат съответен съвет, като най-често предлагат да поддържате официални връзки с него и да не давате воля на възприятията и страстите, които ви обземат.

Родителят

Тук професионалните връзки постоянно се трансформират в надали не фамилни. Обикновено по-възрастен началник стартира да изпитва благосклонности към по-млад и перспективен помощник, който вижда като свое дете. Съветът на специалистите - избягвайте прекрачването на персоналните граници в връзките си с него.

Социопатът

Той е нападателен, нахален, мисли се за по-добър от всички, безсрамник от класа, който потъпква всички обществени правила. Сещате ли се за телевизионния му облик? Д-р Хаус, несъмнено.

Много е занимателен, в случай че го гледате по малкия екран, а не работите за него. Ако въпреки всичко сте изтеглили късата съчка с подобен началник, специалистите молят - мислете освен за душeвността си, само че и за физическата си сигурност!

Шефът, който се мисли за повсеместен любим

Той желае да се хареса на всеки. Не, той напряко би трябвало да бъде обожаван, като Мел Гибсън в " Какво желаят дамите ".

Ако сте попаднали на подобен шеф, стойте допустимо най-далече от него, т.е. поддържайте извънредно професионални връзки. Не се подлъгвайте, че сте другари, тъй като този вид шефове ще се възползват от другарските ви усеща и ще се възползват от вас.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР