Перник. В следващия един месец ще работим за това да

...
Перник. В следващия един месец ще работим за това да
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г.: Андрей Новаков в Перник: Показахме своите способности и ще спечелим доверието на хората

Перник. „ В идващия един месец ще работим за това да спечелим доверието на хората. Показахме своите качества и съм уверен, че сме единствените, които можем да реализираме действително измерими резултати в името на България “, сподели най-младият претендент за член на Екологичен потенциал от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков на конференция, с която беше сложено поставено началото на предизборната акция в област Перник. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Новаков не скри сантимента си към Перник и акцентира, че се усеща обвързван с града и хората в него. „ Щастлив съм, тъй като е забележим резултатът от труда на кмета Вяра Церовска. Всичко, което тя направи за Перник през последните 4 години е индикатор, че с висок професионализъм и с поддръжката на държавното управление Европа влиза решително в нашия дом “, сподели още той. Новаков насочи апел към перничани да изберат листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, тъй като тя е единствената, която има потвърдени престижи и експерти.
Областният координатор на ГЕРБ - Перник Вяра Церовска беше безапелационна, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили изпращат листа от готови, млади и въодушевени европейски политици, които ще работят за триумфа и просперитета на България, за достолепието и самочувствието на всички българи на всички места по света.
„ Толкова доста са достиженията на демокрацията. Всеки българин се вълнува от ориста на страната ни. Именно поради това, на 26 май би трябвало да дадем своя принос за запазването ѝ в България “, акцентира водачът на ГЕРБ-Перник и прикани всички демократично мислещи хора, да изберат номер 12 в интегралната бюлетина.
„ Евродепутатите от партия ГЕРБ потвърдиха, че имат извънреден опит и престиж и съм уверен, че ще показват почтено страната ни в Европа “, уточни претендентът за член на Екологичен потенциал Александър Йорданов. Той дефинира Андрей Новаков като най-опитнияt евродепутат, с персонален принос за изработването на един извънредно удобен бюджет за страната в идващия програмен интервал. „ Победата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили на Европейските избори ще даде нужната на България сигурност и непоклатимост “, сподели още той.
Общинският началник на ГЕРБ-Перник Ирена Соколова акцентира, че листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили е формирана напълно от претенденти, които се гордеят с реализирани резултати в биографиите си. Те са с изявен европейски и народен политически опит и са потвърдили, че утвърждават националните ползи дружно с европейските. “Европа е реалност и в същото време развой, който сътворяваме и развиваме. Искаме развиване и прогрес и на първо време имаме потребност от сигурност, успокоение и правдивост. По време на акцията би трябвало задълбочено разискване на тези и други тематики. И ще бъде непростимо да ги подминем и подменим. Искаме политика на реализиране на единодушие и разширение на поддръжката! Националните и европейски стратегии дават действителен късмет за развиване и прогрес, и в случай че загубим тази акция в несъстоятелно противоборство и идеологически разногласия, то тогава ще загубим опцията Европа да развие България “, означи Соколова. Тя съобщи, че партньорство с изразените демократични партии вдясно ще бъде основно за триумфа на ЕНП на европейските избори в България.
Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов прикани дебатът в идните избори да бъде концентриран в това - какво нашите евродепутати ще създадат за България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР