Перник. Спортен клуб по борба Миньор получи признанието Купа за

...
Перник. Спортен клуб по борба Миньор получи признанието Купа за
Коментари Харесай

Перник: Спортен клуб по борба „Миньор” получи признанието Купа за международен принос

Перник. Спортен клуб по битка „ Миньор ” получи признанието Купа за интернационален принос по битка, оповестиха от пресцентъра на Община Перник . Призът е персонално връчен от министъра на спорта Красен Кралев и президента на Българската федерация по битка Христо Маринов. С това се похвали международният и европейски първенец по битка типичен жанр и треньор на клуба Иво Ангелов, който се срещна с кмета Вяра Церовска и зам.-кмета Денислав Захариев. В срещата взеха присъединяване дребните първенци, с които се гордее клуба. Сред тях беше и най-малката звезда – седемгодишният Борко Владов, който е притежател на 7 златни медала.
„ Ти го правиш темперамент, даваш му мощ да е подготвен за победа. Ти си страховит образец за децата. За Перник и България ти си една извънредно мощна и значима персона, по която всички могат да се мерят и да се борят да наподобяват на теб ”, показа кметът Вяра Церовска по време на срещата и поздрави всички млади спортисти и сподели да вървят самоуверено по стъпките на Иво Ангелов.
Иво Ангелов също пожела да бъдат живи и здрави. Той уточни, че управлението на клуба „ Миньор Перник ” дава всичко допустимо тези деца да са в залата, да упражняват и да са по-малко на улицата.
Купата за интернационалния принос се дава по случай мощното показване на европейското състезание и мощното интернационално присъединяване на пернишките борци. Отличията са за европейската тила на Тарек Абдел, който е с генезис от Египет, само че се бори за България и пази пернишкия клуб на Републиканско състезание, също петите места на Николай Байраков и Даниел Александров на международно състезание и второто място завоювано от Иво Ангелов на европейско състезание.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР