Периодът на Еден Азар в Реал Мадрид далеч не може

...
Периодът на Еден Азар в Реал Мадрид далеч не може
Коментари Харесай

Еден Азар ще реши бъдещето си през февруари

Периодът на Еден Азар в Реал Мадрид надалеч не може да се назова сполучлив, въпреки че към момента е рекордния трансфер на „ Лос бланкос “. Белгиецът, който навърши 32 години в събота, изпадна в недружелюбност откогато Карло Анчелоти се завърна отпред на отбора. The Athletic оповестява, че управлението на Реал е бил подготвен да се раздели с някогашната звезда на Челси през последните четири трансферни прозореца, само че самият футболист е отказал да напусне.

Сега на „ Сантиаго Бернабеу “ ще търси нов метод да се раздели с Азар в идващите седмици заради високата му заплата от 15 милиона евро на сезон. През този сезон белгиецът има изиграни едвам 296 минути за тима, в които има 2 гола във всички шампионати. Въпреки това президентът Флорентино Перес не е окуражен, че ще успее да се раздели с Азар нито чартърен, нито с директна продажба през януари.

Самият футболист не желае да напуща по средата на сезона, изключително по фамилни аргументи. Договорът му изтича в края на идната акция и той е по-склонен да напусне през лятото, в случай че клубът в действителност желае той да си тръгне.

The Athletic добавя, че Азар ще разучи подборно обстановката си през февруари, когато двамата му сътрудници ще го посетят в Мадрид. Въпреки спекулациите, Азар не е имал оферти от други клубове - нито от Челси, Нюкасъл Юнайтед, или който и да е различен тим.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР