Периодът между декември и март е белязан не само от

...
Периодът между декември и март е белязан не само от
Коментари Харесай

Той си сложи мокри чорапи преди лягане. След това всички започнаха да прилагат този метод

Периодът сред декември и март е белязан освен от празници и сняг, само че и от настинки, вирусни инфекции и грип. Ето за какво е добре да имаме подготвени хрумвания за това по какъв начин да успокоим техните най-чести признаци и признаци. И въпреки че те идват тъкмо от лекари, идващите препоръки са задоволително ефикасни и с потвърден капацитет да ви оказват помощ, та да не ви е нужно дори посещавате лекарския кабинет, в случай че настинете или се разболеете от грип.
1. Натурално средство за отпушване на носа: промивка със солена вода, като отношението би трябвало да е 1 към 4, а водата – топла. Можете да ползвате от този разтвор 3 пъти дневно.
2. Гаргарата за болно гърло, още веднъж със солена вода, е освен добър способ за справяне с инфектиране, само че и чудесно средство за предварителна защита.
3. Пийте повече топло: чай, мляко и каквото друго се сетите, само че в топъл вид ще ви даде по-висок имунитет против вирусите, като към напитките бихте могли да добавяте няколко капки мед или алкохол (от време на време).

4. Ако имате висока температура в резултат на простуда (а не на грип) или просто желаете да подобрите кръвообращението, за вас е методът с мокрите чорапи. Трябва просто да си легнете с тях, като авансово сте накиснали краката си в гореща вода за няколко минути.
5. Замразена храна против запушен нос: най-добре е да са зеленчуци, изключително грах!
6. Пийте лимонада за пречистване, даже в случай че сте заболели, тъй като тогава също имате потребност да се отървете от свободните радикали.
7. Ментоловият мас също е отлично средство против запушен нос.
8. За този проблем, правете и инхалации с парата на вряла вода.
9. Спете върху повече от една възглавница при положение на хрема, с цел да дишате по-лесно.
10. За да се оправите по-бързо при грип или простуда, наложително приемайте повече витамин D и C.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР