Пералнята е най-използваният уред във всяко домакинство. Но за съжаление

...
Пералнята е най-използваният уред във всяко домакинство. Но за съжаление
Коментари Харесай

Грешките, с които домакините съсипват пералните си

Пералнята е най-използваният апарат във всяко домакинство. Но за жалост огромна част от домакините позволяват избрани неточности, които доста съкратяват интервала на употребата на машината. Ето кои са най-честите неточности, които позволяваме.
1. Не почистваме пералнята
Почистването на вашата миялна машина е значимо за чистотата на чиниите и продължителността на нейната употреба. Това важи и за пералнята. Нейното разчистване подсигурява освен по-добро изпиране на облеклата, само че и по-продължителна употреба. 
 Тези неточности редуцират живота на електроуредите ви Тези неточности редуцират живота на електроуредите ви
В днешно време не можем без електроуреди. С тяхна помощ ние бързо и елементарно се оправяме със дилемите в всекидневието и ни остава време за п...
Веднъж месечно или след всеки 30 измивания, стартирайте цикъл за разчистване на пералнята, в случай че уредът разполага с подобен. В противоположен случай е задоволително да пуснете пералнята празна на допустимо най-високата температура. Това спомага за премахването на остатъците от перилни препарати.
2. Оставяме изпраните облекла прекомерно дълго в пералнята
Оставянето на мокри облекла в пералнята не въздейства добре освен на облеклата, само че и за самия апарат. За да предотвратите появата на плесен и мухъл в пералнята, постоянно вадете прането допустимо най-скоро след привършване на цикъла на пране.
3. Не ревизираме джобовете на облеклата, преди да ги сложим в пералнята
 Топ аргументи да сменим остарялата пералня с нова Топ аргументи да сменим остарялата пералня с нова
Подмяната на  старата пералня с нова е концепция, която може би няма да се понрави на всеки. Въпреки това, в случай че пералнята Ви е от по-ста...
Пропускането на тази стъпка може да се отрази пагубно на вашия апарат. Металните предмети като монети и ключове могат да повредят пералнята.
Ако въпреки всичко пропуснете инспекцията на джобовете, не забравяйте след пране да почистите филтъра на дренажната помпа, намиращ се в предната долна част на пералнята.
4. Използваме прекомерно доста препарат
Голяма част от домакините са на мнение, че прибавянето на повече перилен препарат подсигурява по-добро изпиране на облеклата. Това става повода освен за по-бързото избеляване на цветовете, само че и за появяването на неприятна миризма в пералнята. По-голямото количество препарат води до удължение на цикъла на пране. Това в допълнение усилва разноските за употреба на уреда.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР