Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути,

...
Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути,
Коментари Харесай

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се трансформира в първенец на пазара на криптовалути, като означи обилни облаги както на дневна, по този начин и на седмична база.

Съществуват обаче опасения, че меме монетата може да срещне напън през тази седмица, което евентуално може да докара до спад в цената ѝ.

На фона на необятно публикувания възторг към меме монетите PEPE се отличи като най-печелившата монета за седмицата, което докара до обилни облаги за ранните вложители. Този скок на цената притегли вниманието на търговците на криптовалути, които желаят да повторят тези сполучливи истории, което докара до повишаване на дългите позиции на пазара на деривати.

Понастоящем PEPE може да се похвали с открит интерес, надхвърлящ $510 милиона, което съставлява 16.4% от пазарната му капитализация от $3.11 милиарда. Този индикатор акцентира смисъла на търговията с деривати в екосистемата на меме токените.

За отбелязване е, че през вчерашния ден PEPE стана очевидец на незабравим размер от деривати в размер на 6,7 милиарда, което съставлява 81% нарастване. Този внезапен скок в размера докара до 41% на ден нарастване на цената до $0.00000755.

Важно е да се означи, че всяка инициирана нова дълга позиция изисква от търговците да подават активи за поръчителство и да се съгласят с цена на разпродажба под настоящото пазарно равнище. Следователно, в случай че цената на PEPE спадне под тези равнища, договорите ще бъдат премахнати, което ще провокира ликвидация, която може да задълбочи спада на цената – събитие, известно като “лонг скуиз ”.

По-конкретно, CoinGlass разпознава забележителна централизация на ликвидност към ценовото равнище от $0.000001, привличайки опитни търговци и маркет мейкъри, които се стремят да се възползват от хайпа.

Нещо повече, на предходните ценови нива по траекторията на намаляване има по-малки скупчвания на ликвидност, които евентуално могат да провокират каскада от ликвидационни събития. Това би могло да приключи с дълъг напън, който да докара до намаление на цената към $0.000001, което съставлява евентуален спад от 85%.

В ретроспективен проект сходни корекции са постоянно срещани за меме токените след интервали на напредък.

Въпреки това траекторията на токена остава несигурна, като е допустимо да продължи възходящия подтик, в случай че през идващите дни се материализира задоволителен приток на капитали.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР