Пеп Гуардиола няма проблем с желанието на сър Джим Ратклиф

...
Пеп Гуардиола няма проблем с желанието на сър Джим Ратклиф
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола дава откровен отговор на заплахата на съсобственика на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф от Ман Сити

Пеп Гуардиола няма проблем с желанието на сър Джим Ратклиф да " смъкна Манчестър Сити " от тяхната позиция - тъй като това към този момент е Манчестър Реалността на Юнайтед.

Юнайтед бяха преобладаващата мощ както в Манчестър, по този начин и във Висшата лига години наред преди скорошното нанагорнище на Сити под управлението на Гуардиола. Испанецът завоюва пет шампионски трофеи по време на мандата си и изведе Сити до исторически требъл предходната година. Юнайтед, за разлика от тях, завоюва преди малко извоювания трофей през същия интервал от шест години.

На " Олд Трафорд " има оптимизъм, че на хоризонта са по-добри времена, откакто Ратклиф публично закупи 27,7 % дял в детството си клуб тази седмица. Шефът на Ineos незабавно изложи своите упоритости: една от които е да узурпира Манчестър Сити.

Думите на Ратклиф са злокобно сходни на тези на сър Алекс Фъргюсън, който един път очерта желанието си да спре превъзходството на Ливърпул във вътрешния мач. Той продължи да прави тъкмо това - и Гуардиола има вяра,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР