Пенсионер от Асеновград втрещи минувачи и полицаи. 87-годишният мъж бил

...
Пенсионер от Асеновград втрещи минувачи и полицаи. 87-годишният мъж бил
Коментари Харесай

87-годишен си го извади в центъра на Асеновград, полицаи в п...

Пенсионер от Асеновград втрещи минувачи и служители на реда. 87-годишният мъж бил седнал на скамейка в центъра на града, като си бил извадил половия член и го масажирал. Случката е от преди месец и се разиграва на пл. " Акад. Николай Хайтов ". Около 11.45 часа двама униформени правили пеши обход. Докато вървели, те забелязали седнал на скамейка възрастен мъж, който правил характерни придвижвания с лявата си ръка, която била сред краката му. Приближавайки се до него, те забелязали, че панталонът му е разкопчан, а половият му член е изваден, като го „ масажирал ” с ръка. Виждайки служителите на реда, мъжът се смутил, а те от своя страна също, защото осъществяваното от него било обществено, на място където имало доста хора.

Заради неприличните си дейности, пенсионерът бил арестуван и отведен в районното в Асеновград. Там му съставили акт. В правосъдната зала станало ясно, че няма данни в житейския си маршрут за прояви на държание и дейности от асоциален темперамент досега на действието. От наличната по делото здравна документи обаче станало ясно, че има хронични соматични болести на сърдечно-съдовата система. Те се свързват, както с генетична предразположеност, по този начин и въздействието на външни фактори по време на целия живот. Успоредно с необратимите промени в организма следват и промени в психологичното действие, като разследване на органичните мозъчни промени.

Според движимостите лица пенсионерът не е могъл да схваща свойството и смисъла на постъпките си и не е могъл да ги управлява. Същия не е в положение да преценява личното си държание и следствията от него, не е в положение да взе участие в стадиите на наказателния развой и да се пази самичък. " Настъпилите органични мозъчни промени го вършат неспособен да дава достоверни показания, по отношение на обстоятелствата, имащи значение за делото. Нарушени са опциите му да пази правата си и да се грижи за ползите си ", безапелационни са движимостите лица. 

Предвид, че в последна сметка асеновградчанинът е неуравновесен, съдът не му наложил никаква глоба. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР