Пенсионер от английското село Хатън, графство Дербишър, забогатя благодарение на

...
Пенсионер от английското село Хатън, графство Дербишър, забогатя благодарение на
Коментари Харесай

Пенсионер спечели от лотарията, защото си забрави очилата

Пенсионер от британското село Хатън, графство Дербишър, забогатя с помощта на забравените си очила, заяви в. Daily Star

80-годишният пенсионер Денис Фаусит, който цялостен живот е работел като миньор и строителен служащ, постоянно играе на лотарията и нормално във фишовете записва рождените дати на хората от фамилията.

Когато за следващ път решил да опита шанса си, той открил, че си е не запомнил очилата. Затова се оставил на машината за инцидентни цифри да му попълни билета.

На идващия ден отишъл да си купи утринните вестници и помолил чиновниците на магазина да ревизират резултатите от тегленето. Оказало се, че мъжът спечелил 116 100 хиляди лири. Петте изтеглени цифри съвпаднали с написаните в билета му.

Англичанинът в началото не повярвал на шанса си и незабавно се обадил на щерка си, щом се бе прибрал вкъщи. Той я помолил да се отбие навръщане от работа и да ревизира още веднъж билета му.

75-годишната брачна половинка на късметлията – Ан, споделя пред медиите, че когато разбрали за шанса, не танцували от наслада поради възрастта си, само че се почерпили малко с уиски и ликьор. А когато рестриктивните мерки за ковид отпаднат, фамилията възнамерява да провежда огромно празненство.

Със извоюваните пари двойката възнамерява да ремонтира къщата и да обнови градината. Ан желае да купи нова печка и матрак, а Денис търси нов тв приемник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР