Пелегрини: Арнаутович е готов за играМениджърът на Уест Хем Мануел

...
Пелегрини: Арнаутович е готов за играМениджърът на Уест Хем Мануел
Коментари Харесай

Пелегрини: Арнаутович е готов за игра

Пелегрини: Арнаутович е подготвен за игра
Мениджърът на Уест Хем Мануел Пелегрини съобщи на конференция, че тимът излиза за триумф при визитата си на Нюкасъл в дуел от 14-ия кръг на британската Висша лига в събота.,,Чуковете “ имат една победа в последните си седем мача във всички шампионати – 4:2 при семейството на Бърнли. В последния кръг те изгубиха вкъщи с 0:4 от първенеца Манчестър Сити. Чилийският ментор удостовери, че Марко Арнаутович, Анди Керъл и Джак Уилшър са подготвени за игра и могат да вземат присъединяване в дуела на,,Сейнт Джеймсис Парк “.

,,За мен напрежението постоянно е едно и също “, стартира Пелегрини.,,Никога не деля дуелите на такива, които може да спечелим и на такива, които може да загубим. Никога не мисля за загубата, постоянно се пробвам да победим. Важно е да сме здрави физически и душевен, всеки мач в Премиър лийг е сложен. Разбира се, не е същото, когато играем против Манчестър Сити, Манчестър Юнатед, Челси и останалите топ тимове – ние би трябвало да сме подготвени за борба против всеки един противник “, добави той.

,,Марко Арнаутович тренира без проблеми тази седмица. Нужен му е още един ден и всичко ще бъде наред. Анди Керъл е една концепция по-добре от Джак Уилшър. Той игра 45 минути в другарски мач против Брентфорд и бе на пейката в дуела с Манчестър Сити. И двамата могат да попаднат в състава за съботната среща с Нюкасъл “.

За Уест Хем предстоят шест дуела през декември, които включват мачове с Кардиф, Кристъл Палас, Фулъм, Уотфорд, Саутхемптън и Бърнли. Пелегрини е на мнение, че сгъстеният цикъл от срещи към Коледа ще дефинира сезона на отбора и е угрижен по какъв начин натовареният график ще се отрази на 33-годишния Пабло Сабалета.

,,Мисля, че декември месец ще бъде тест за играчите и за това по какъв начин ще се развие нашият сезон от тук до края. Разполагаме с един здрав десен бек и това е Пабло Сабалета. На неговата възраст е невероятно да изиграеш седем мача през декември. Ще забележим какво ще създадем по въпроса и кой ще може да размени Пабло, когато се наложи “, приключи чилиецът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР