Пеене на черно и без необходимите работни документи провалило пътуването

...
Пеене на черно и без необходимите работни документи провалило пътуването
Коментари Харесай

Десислава крие проблеми с властите в САЩ от години

Пеене " на черно " и без нужните работни документи провалило пътуването на Десислава в Съединени американски щати, разбра HotArena.

Преди дни певицата беше свалена от самолета за Америка , откакто се оказа, че нейни остарели провинения й пречат да отиде оттатък океана. Така, вместо да изнася концерти пред родни емигранти, тя стои в България и чака да се позволи казусът. 

" Преди години имах възбрана за влизане в Съединени американски щати, която посредством юрист бе анулирана през 2016. Оказа се, обаче, че има промени за тъкмо този вид възбрана и политика на State department и всякога, когато желая да пътувам за Америка, би трябвало да желая special waiver макар утвърдена работна петиция и позитивно минато изявление за работна виза ", разкри Десислава. Но обстановката си има и своята предистория.

" Заради едно неразбирателство и завистта на хората няколко години вървях по тъгите и се борих с американската държавна машина. Детето ми има американско поданство, само че не можех да го пусна самичък на толкоз дълго пътешестване. Затова и  Майки не съумя да види дядо си преди да почине. Роднините му там желаеха да го видят, само че беше невероятно ", показа звездата. 

Изпълнителката призна, че е получила черен щемпел в паспорта си, тъй като " услужливи българи " споделили, че американското посолство у нас, че отива в Съединени американски щати, с цел да пее без позволение пред българите . Десислава имала туристическа виза, само че изнесла няколко концерта и била засечена от управляващите, които незабавно я глобили. Именно поради това провинение се стига до обстановката от преди няколко дни. 

" Чакам да получа особено позволение и потеглям с първия полет за съответния град, за който съумея! Ако някой от концертите ми бъде пропуснат, с моята организаторка ще създадем всичко допустимо да преразгледаме за нова дата, с цел да не останете разочаровани. Искрено се оправдавам и скърбя за неудобството! Моля ви за схващане ", съобщи съвсем през сълзи фолкпевицата. 

Около пътуванията й в Съединени американски щати постоянно иам въпросителни - дали ще вземе сина си Майки, с цел да може да види американските си родственици и дали ще се види очи в очи с татко му Михаил, с който през годините имаха обтегнати връзки. Той има бизнес в Чикаго, написа България през днешния ден
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР