Печалба, по-голяма печалба, фармацевтична индустрия. Така най-кратко и ясно можем

...
Печалба, по-голяма печалба, фармацевтична индустрия. Така най-кратко и ясно можем
Коментари Харесай

Възраждане скочи на фармацевтичната индустрия

Печалба, по-голяма облага, фармацевтична промишленост. Така най-кратко и ясно можем да опишем градацията при трупането на капитали, в случай че решим да посочим най-печелившата индустриална активност при започване на 21 век. Както е добре известно на икономистите, с цел да има облага е належащо търсене на предлагания артикул. А какво по-търсено, освен през днешния ден, само че и в цялата човешка история от здравето? Това написаха в публична позиция от партия "Възраждане ".

Модерната медицина има един главен проблем. И той, както посочихме нагоре се назовава фармацевтична промишленост. Общоизвестно е, че фармацевтичната промишленост е най-печелившата в света. На пръв взор, това е абсурд. Нали медицината всеки ден бележи прогрес!? Всеки ден ни се изяснява по какъв начин живеем по-дълго и сме по-здрави. Това единствено по себе си допуска, че би трябвало да използваме и по-малко фармацевтични артикули, тъй като тях ги употребяват единствено заболели хора, нали по този начин!? Ако това е по този начин, за какво тогава промишлеността, която ги създава индексира най-голямата облага на годишна база в света? Според нас от "Възраждане ", отговорът е доста елементарен и той не е в региона на конспирологията.

Бизнес ползите и трупането на капитали би трябвало да правят отстъпка пред здравето на хората. Необходимо е служителите в Брюксел и София да регистрират националните специфики и да признаят обичайните форми за лекуване като спомагателни и безвредни, а не да ги не разрешават и осмиват. Това ще бъде и една от нашите съществени борби в Европейския парламент – отбрана на българските обичайни артикули и хилядолетната ни национална медицина, която би трябвало да получи статут еднакъв на стандартната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР