Пазаруването на всякакви стоки и услуги онлайн става все по-полулярно.

...
Пазаруването на всякакви стоки и услуги онлайн става все по-полулярно.
Коментари Харесай

Прочетете това преди да пазарувате от електронни магазини

Пазаруването на всевъзможни артикули и услуги онлайн става все по-полулярно. Но по какъв начин да разберем дали даден е-търговец е правилен - при голямото предложение от хиляди уеб сайтове и портали? Разбира се, в случай че видите оферта за очила " Рейбан " за 10 $, незабавно би трябвало да ви светне " алена лампа ", че нещо не е наред. Но доста постоянно няма забележими аргументи да се усъмните, просто е-магазинът не е доста прочут. Тогава може да ревизирате какви са отзивите от клиенти, които към този момент са поръчвали от този търговец, и да видите дали няма " опарени ". Но и това не дава 100% гаранция - даже всички отзиви да показват удовлетворение, предизвестява Асоциация " Активни консуматори ". От сдружението припомнят за нерядко прилагана порочна процедура - е-търговецът самичък си фабрикува възторжени мнения сякаш от клиенти и рецензии от " авторитетни експерти ". Ето няколко скъпи съвета по какъв начин да разпознаем подправените мнения:

1. Има ли доста еднообразно звучащи отзиви?

Обикновено създателят на лъжливите отзиви е един, има избран жанр на писане и употребява избран набор от думи. Ако похвалите ви звучат еднообразно, по-добре си потърсете различен снабдител.

2. Намирате доста малко мнения?

В този случай също е по-добре да се ориентирате към по-посещаван уеб страница.
 Тази жена в никакъв случай не изхвърля старите четки за зъби, ето какво прави с тях Тази жена в никакъв случай не изхвърля старите четки за зъби, ето какво прави с тях
Всеки знае, че четката за зъби би трябвало да се сменя постоянно, тъй като с времето в нея се развъждат всякакви микроорганизми. Това обаче напълно не...

3. Всички рецензенти неотдавна ли са?

Внимавайте за мнения от нови сметки. Повече доверие вдъхват резенции от дългогодишни членове на уеб страницата. Може да откриете, че индивидът е прегледал стотици уеб страници, което му дава повече доверие, в сравнение с някой, който е прегледал единствено един уебсайт.

4. Прегледът на стоката е прекомерно обширен или прекомерно сбит?

Фактите са значими при отзивите - не се доверявайте на критика, в случай че детайлите са прекомерно малко или пък прекомерно напоителни (второто е доста типично за уеб сайтове, предлагащи " чудодейни " медикаменти и козметика, щедро съпроводени с мнения на щастливи " клиенти " и рецензии от " суперспециалисти " ).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР