Пазарджиклия сигнализира за нередност в социалната мрежа. Мъжът твърди, че

...
Пазарджиклия сигнализира за нередност в социалната мрежа. Мъжът твърди, че
Коментари Харесай

Странно! Мъж прати два смс-а на Синя зона, а му сложиха скоба

Пазарджиклия алармира за неправда в обществената мрежа. Мъжът твърди, че е пуснал два смс-а за синя зона, само че те не са били регистрирани от системата. Минути след изпращането им получил уведомление, че заплащането е несполучливо. След още към 5 минути към този момент имал сложена скоба на гумата на колата си.

„ Здравейте, съграждани! Къде мога да подам тъжба против Синя Зона? Изпратих два смс. Получих отговор пет минути по-късно, че не е сполучливо заплащането. За ваучър нямаше никой в близост. И след още няма и 5 минути са ми поставили скоба. А на фиша не написа час.

И сега очаквам повече време да ми махнат скобата, в сравнение с време е стояла колата преди да им звънна, “ написа Стоян Георгиев.

Той добави, че всекидневно праща в смс-и за зона, като до момента не е имало проблем, в случай че употребява латиница или кирилица.

„ Просто постоянно чакай удостоверение за заплащане преди да се отдалечиш от автомобила, “ поучават го поданици.

Мъжът е заинтригуван и пита: „ Защо би трябвало да заплащам санкция 26 лева, заради нередовност в системата? При изискване, че два пъти съм пробвал да платя? Защо на никое място не написа час, в който ми е поставена скобата? “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР