Пазарът на недвижими имоти в Сърбия се промени много през

...
Пазарът на недвижими имоти в Сърбия се промени много през
Коментари Харесай

Коронавирусът доведе до поевтиняване на луксозните имоти в Белград

Пазарът на недвижими парцели в Сърбия се промени доста през последните месеци, основно заради въздействието на ковид върху държанието на потребителите, които започнаха да търсят по-удобни домове с двор. По този метод къщите, най-често в предградията, в този момент са на доста налична цена. Сред тях се открояват и такива, които не са за всеки джоб, а единствено за извънредно дълбоките, тъй като са първокласни осъществявания. Ето едни от най-скъпите къщи в Сърбия съгласно " Курир ", написа БГНЕС.
Една от тях се намира в Крагуевац, на езерото Шумарице, " надалеч " от паниката в центъра и все пак толкоз близо – единствено на 5 километра. Цената ѝ е 235 000 евро и за тези пари получавате два големи съвременни жилището с огромни тераси и аспект към езерото. Тази къща има шест стаи и три бани и се простира на 285 квадратни метра.
 Цените на жилищата потеглиха надолу Цените на жилищата потеглиха надолу
За първи път от 2015 година цените на жилищата в страната като цяло понижават. Това се е случило у нас през второто тримесечие съгласно р...
Любимата на сърбите планина е събрала доста нови поданици през последните години, което не би трябвало да е изненадващо, когато се оферират такива места за живеене. Къщата се намира на един километър от центъра на Златибор. Предлага няколко жилището, а всички жилищни единици имат обособен вход и място за паркиране. Отоплява се от норвежки радиатори и има вградени дървени камини. Всяка баня има електрическо подово отопление. Цената е 117 400 евро.
Този лист не е цялостен без къщи в жилищната част на Белград. Може би най-примамливото предложение на " Курир " е вилата в Санджак, която е с лице към две улици, с повърхност от 996 квадратни метра и граничи с каменна ограда. Изградена е в стила на старите градски вили с френски покрив, има градина от 600 квадратни метра със стогодишни борови дървета, поток, ливада, вградено барбекю и сенник. Сутеренът на вилата е ситуиран от три страни над земята и се състои от затрупан басейн, който е обвързван с градината в частта, където е потока, джакузи, сауни, бани, душове, тоалетни, фитнес зали, развлекателни зони, перални пространства, килери, котелни пространства и гаражи за две коли. Цената ѝ е " забележителните " 2 750 000 евро.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР