Павлин Петров - Пери, сочен от МВР за един от

...
Павлин Петров - Пери, сочен от МВР за един от
Коментари Харесай

Страховити подробности за мутрата Пери, спипан от спецотряд Кобра след преследване в София

Павлин Петров - Пери, апетитен от Министерство на вътрешните работи за един от най-оборотните автокрадци, е бил измъкнат от краден автомобил през прозореца. 44-годишният мъж беше закопчан след гонене с ченгетата във вторник към 19 часа в София.

Когато блокирали пътя му на кръстовището на бул. " България " и " Тодор Александров " с черен граждански джип, Пери се заключил и отказал да излезе, написа в. " Телеграф ".

Поради тази причина се наложило служителите на реда да строшат стъклото на шофьорската врата, с цел да го измъкнат и прострян на земята с белезници, стана ясно през вчерашния ден в Софийския областен съд. 

С Петров през вчерашния ден беше доведена в съда и любовницата му Галена Милтенова, която също е обвинена. Според проверяващите тя закарала Пери със " Ситроен Берлинго " до безистен в столичния квартал " Стрелбище ", където бил прикрит отмъкнатият 2 седмици по-рано автомобил. Пери носел найлонова чанта с подправени номера, с които подкарал колата. Новите табели били с букви и числа, с които бил регистриран различен " Нисан ", само че модел " Кашкай ". Собственичката на возилото не ги е обявявала за откраднати, заради което се счита, че някой е изработил подправени такива. 

В правосъдната зала през вчерашния ден стана ясно, че постановленията за привличане като обвинен на Пери и приятелката му са с неверна дата. От тях излизаше, че по време на закононарушенията двамата са били в ареста. Магистратите освободиха Галена без мярка за неотклонение, а Пери - против 1500 лв. гаранция. След претекстовете, че Павлин е женен, с  две деца и има чисто правосъдно минало. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР