Павел Вълнев, Цветан Цветанов, кандидати за народни представители и множество

...
Павел Вълнев, Цветан Цветанов, кандидати за народни представители и множество
Коментари Харесай

Републиканци за България дадоха старт на кампанията си в Кюстендил |

Павел Вълнев, Цветан Цветанов, претенденти за народни представители и голям брой симпатизанти на Републиканци за България от Кюстендил дадоха старт на предизборната акция в региона.

Началото бе сложено пред една от емблематичните здания в града, а точно художествена изложба „ Владимир Димитров-Майстора “.

„ Очакваме едно депутатско място от Кюстендил, само че се борим и за второ! С номер 21, за страна с правила! ”, съобщи Цветанов.

Водачът на локалната листа Милослав Методиев благодари на всички за гласуваното доверие. „ Смятам, че сегашният миг е доста значим за бъдещето на България, нищо няма да получим безплатно всички ние би трябвало да проявим интензивност и да се борим за по-доброто бъдеще на нашата татковина “, съобщи той.

„ Първо желая да ви благодаря, че през днешния ден публично можем да представим листата на същинския тим, на най-хубавия тим, който желае да има правила. Това, което е най-силното на Републиканци за България-Кюстендил, е, че всички сте локални хора, осведомени с проблемите и всички ще работим за решаването им ”, с тези думи Цветанов се обърна към присъстващите.

Един от най-сериозните проблеми на Кюстендил съгласно Цветан Цветанов е неналичието на съгласуваност със Северна Македония, която да може фактически да отвори бизнеса.

„ Северна Македония е част от НАТО, тя ще бъде и част и от Европейски Съюз, тъй като това, което направихме по време на Българското председателство през 2018 година, е, че не успяхме да доведем до край тази самодейност.

Знаете, че Гърция 15 години блокираше всяка опция за влизането на сходен разговор за Северна Македония. Знаете Гърция не блокира Северна Македония, а ние се върнахме към национално популисткия метод и аз считам, че това е неверно. Защото младите, всички тези прелестни хора, които виждате зад мен, желаят да има съгласуваност, опция да се пътува свободно, без граници ”, разяснява Цветанов.

„ Най-важните секторни политики, които ние ще предложим, ще стигнат до хората, за нас върховенството на закона е приоритет №1, корупцията и електронното ръководство, също “, добави ръководителят на партията.

„ Ще създадем всичко допустимо фамилният и дребен бизнес да бъдат подкрепени от страната, изключително в тези сложни времена - ресторантьори, хотелиери. Ако имаше ясна политика, а не безхаберно харчене на пари от джипката, щяха да са доста по-добре предпазени тези бизнеси и по-лесно да излезем от пандемията. Липсата на правила води до безпорядък, ние желаеме да има правила ”, съобщи още Цветанов.

„ Видяхме в стенограма на Здравното министерство от 1 октомври предходната година, министърът на опазването на здравето самичък споделя, че България се отхвърля от 3 ваксини, за които договаря Европейска комисия, тъй като нямаме условия да ги съхраняваме при -70 и - 80 градуса. Знаете ли какъв брой човешки живота са изгубени? Ние желаеме да се върнем към нормалността. Не е обикновено да имаме тези проблеми и в границите на 1 година да не е призован нито веднъж Консултативния съвет по национална сигурност. Ние от Републиканци за България желаеме да има небосвод, само че и да има политики, които да бъдат реализирани ”, заключи Цветан Цветанов.

От партията упорстват всяко кметство да има делегиран бюджет от най-малко 10 000 лева

Цветанов благодари на Павел Вълнев за това, че Кюстендил е първото обитаемо място в България, което посещава след пътуването им до Съединени американски щати.

На откриването на акцията участва и Даная, на която по Коледа кюстендилската организация оказа помощ с парични средства за сбъдването на фантазията й да върви. Тя и майка й пристигнаха да поддържат листата с кандидат-депутати на партията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР