Павел Поппандов недоумява как е възможно Гери Дончева да се

...
Павел Поппандов недоумява как е възможно Гери Дончева да се
Коментари Харесай

Павел Поппандов е възмутен от Гери Дончева

Павел Поппандов недоумява по какъв начин е допустимо Гери Дончева да се имунизира против COVID-19 преди този момент да са го създали лекари, учители и хора в рискови групи, написа novini.bg.

Гери бе едно от първите известни лица, ваксинирана против върлуващия вирус. Тя се добра до имунизацията, тъй като работи като пиар на столична болница. Оправданието на болничното заведение бе късия период на валидност на имунизацията, както и това, че известно лице като Гери може да стимулира и други да се имунизират.

" Не е редно тя се имунизира. Лошото е, че у нас няма прецизен ред на слагане на имунизацията. Също желая да попитам за какво се имунизират общинските съветници в Сандански? Тези ли са на първа линия? За тях ли е най-необходимо да се ваксинират- за общинари и моделки. Първо би трябвало да се сложи имунизация на всички лекари, по-късно на учителите, последващи би трябвало да са възрастните, включително и аз. А не млади и здрави хора. Естествено, че бих се ваксинирал, чакам си реда ", споделя звездата от „ Оркестър без име “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР