Пауло Аутори официално бе представен като новия старши-треньор на българския

...
Пауло Аутори официално бе представен като новия старши-треньор на българския
Коментари Харесай

Пауло Аутори пое Лудогорец

Пауло Аутори публично бе показан като новия старши-треньор на българския първенец " Лудогорец ". Бразилецът заменя на поста Димитър Димитров, който си потегля от клуба след идването на Аутори.

Аутори подписва контракт за две години с " орлите ". " За мен е огромна чест да съм тук и да съм част от този упорит план. Ще дам всичко от себе си, с цел да продължим триумфите на " Лудогорец ". Моята цел е тимът да израства всеки ден от ден на ден и повече и да реализираме огромни триумфи. Много е значимо да се резервира мотивацията, да се резервира уважението и, което има, и да се върви единствено нагоре и нагоре. Много съм благополучен да бъда във вашата страна и в този клуб ", показа Аутори на първата си конференция на българска земя.

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев също разяснява треньорската промяна: " Целта на Лудогорец постоянно е била да надгражда, да се развива, тъй като стоенето на едно място неизбежно води до застой в развиването на клуба. По същата причина привлякохме и кондиционния експерт от Атлетико Мадрид Иван Диас, тъй като желаеме клубът ни във всички направления да се развива. В момента имаме един съвременен Боинг и е доста значимо кой ще го ръководи ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР